Workshop

Bumbag

De bumbag is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Fashionable én praktisch, zowel tijdens het shoppen als tijdens citytrips of een festival. 

Tijdens deze workshop ga je werken aan een lederen bumbag gebaseerd op ons basismodel. Je werkt in een kleine groep waardoor je zeker bent van individuele begeleiding doorheen de workshop. Al het nodige gereedschap en machines zijn beschikbaar en er is een ruime keuze aan leder.

Overweg kunnen met een naaimachine en een voorkennis van leerbewerking zijn een vereiste om aan deze workshop deel te nemen.

Deze module gaat van start bij inschrijving van min. 4 en max. 6 personen.  Mocht bij te weinig aanmeldingen de cursus niet doorgaan dan wordt het inschrijvingsbedrag onmiddellijk teruggestort.

De lesdata liggen vast.  Indien wij zelf door omstandigheden de les niet kunnen laten doorgaan, wordt een extra lesdatum ter vervanging afgesproken.  Als je zelf een les mist, kan je die les NIET inhalen in een andere groep op een ander moment.

DATA

Zaterdag 28/03/2020 van 10:00 tot 18:00

KOSTPRIJS

€155 (inclusief materialen) 

LOCATIE

The Fabric Sales, Wingepark, tegenover n°18, 3110 Rotselaar 

VEREISTEN

Overweg kunnen met een naaimachine en een voorkennis van leerbewerking zijn een vereiste om aan deze workshop deel te nemen.

LESGEVER

Christine Menten; zaakvoerster van Cee. www.ceeboetiek.com

INSCHRIJVEN

Hoera! Je bent successvol ingeschreven.
Er is iets mis gegaan.
Probeer opnieuw.