Courses

Leerbewerking: starters MA 2 (CANCELLED)

Deze 8-delige cursus leerbewerking is toegankelijk voor starters.

Je gaat van start met een kennismaking van de diverse soorten leder. Stap voor stap leer je met leer werken (snijden, kleven, branden, verven,...) door o.a. een tassel te maken. Eens deze basistechnieken in de vingers zitten, ga je aan het echte werk beginnen.

Je zal op basis van een eerste techniek (dominotechniek) je eigen ontworpen handtas, laptoptas of draagtas leren maken. Iedere cursist bepaalt vrij hoe via deze techniek zijn of haar item er uiteindelijk zal uitzien. Na afloop van deze module kan je overgaan naar module 2 waar andere technieken aan bod zullen komen.

Al het nodige gereedschap en machines zijn beschikbaar en er is een ruime keuze aan leder en accessoires die je ter plaatse kan aankopen.

Deze module gaat van start bij inschrijving van min. 4 en max. 6 personen.  Mocht bij te weinig aanmeldingen de cursus niet doorgaan dan wordt het inschrijvingsbedrag onmiddellijk teruggestort.

Overweg kunnen met een naaimachine is een vereiste om aan deze cursus deel te nemen.

De lesdata liggen vast.  Indien wij zelf door omstandigheden de les niet kunnen laten doorgaan, wordt een extra lesdatum ter vervanging afgesproken.  Als je zelf een les mist, kan je die les NIET inhalen in een andere groep op een ander moment.

DATA

Maandagavond 20/4/2020 t.e.m. 22/06/2020 telkens van 19:00 tot 22:00

(niet op 11/05 en 01/06)

KOSTPRIJS

€315 (exclusief leer en fournituren)

LOCATIE

The Fabric Sales, Wingepark, tegenover n°18, 3110 Rotselaar

VEREISTEN

LESGEVER

Christine Menten; zaakvoerster van Cee. www.ceeboetiek.com

INSCHRIJVEN

Hoera! Je bent successvol ingeschreven.
Er is iets mis gegaan.
Probeer opnieuw.