Courses

Leerbewerking: starters MA 2 (VOLZET)

Deze 8-delige cursus leerbewerking is toegankelijk voor starters. Je vergaart een uitgebreide kennis over hoe je best met leer werkt en hoe je je eigen tassen kan ontwerpen en vervaardigen. Je gaat van start met een kennismaking van de diverse soorten leder. Stap voor stap leer je met leer werken (snijden, kleven, branden, verven,...) door o.a. een tassel te maken.

Op basis van een eerste techniek (dominotechniek) leer je je eigen ontworpen handtas, laptoptas of draagtas maken. Iedereen kiest voor zichzelf hoe zijn of haar item er via deze techniek uiteindelijk zal uitzien. Na afloop van deze module kan je overgaan naar module 2 waar andere technieken aan bod komen.


Al het nodige gereedschap en machines zijn beschikbaar en er is een ruime keuze aan leder en accessoires die je ter plaatse kan aankopen. Wil je werken met je eigen leder dan vormt dit geen probleem.

Er wordt in kleine groep gewerkt waardoor je zeker bent van individuele begeleiding. Deze module gaat van start bij inschrijving van min. 4 en max. 6 personen. Mocht bij te weinig aanmeldingen de cursus niet doorgaan dan wordt het bedrag teruggestort.

De lesdata liggen vast. Indien een les door omstandigheden van onze kant niet kan doorgaan, wordt een extra lesdatum ter vervanging afgesproken. Als je zelf een les mist, kan je die les NIET inhalen in een andere groep op een ander moment.

DATA

Maandagavond 4/11/2019 t.e.m. 23/12/2019 telkens van 19:00 tot 22:00

KOSTPRIJS

€315 (exclusief leer en fournituren)

LOCATIE

The Fabric Sales, Wingepark, tegenover n°18, 3110 Rotselaar

VEREISTEN

LESGEVER

Christine Menten; zaakvoerster van Cee. www.ceeboetiek.com

INSCHRIJVEN

Hoera! Je bent successvol ingeschreven.
Er is iets mis gegaan.
Probeer opnieuw.