Workshop

Naaien voor beginners

Wil jij weten of je gebeten bent door de naaimicrobe?

In deze workshop start je van 0. Je leert niet alleen hoe een naaimachine werkt, je leert tips en tricks en je leert op 1 dag stap voor stap enkele basistechnieken van het naaien onder de knie te krijgen. In deze workshop pas je je technieken niet toe op lapjes stof, maar werk je ze rechtstreeks uit op een zak die je zelf mag personaliseren op basis van een bestaand patroon. Je kiest zelf je stof en de grootte van je zak waardoor je op het einde van je workshop naar huis gaat met jouw zak op maat.

In deze workshop werk je in een kleine groep waardoor je zeker bent van individuele begeleiding doorheen de workshop. Er zijn naaimachines beschikbaar en er is een zeer ruime keuze aan stoffen.  Deze workshop gaat van start bij inschrijving van min. 4 en max. 8 personen. Mocht de workshop niet doorgaan bij te weinig inschrijvingen dan wordt het bedrag teruggestort.

De lesdatum ligt vast.  Indien wij zelf door omstandigheden de les niet kunnen laten doorgaan, wordt een extra lesdatum ter vervanging afgesproken.  Als je zelf een les mist, kan je die les NIET inhalen in een andere groep op een ander moment.

DATA

Vrijdag 22/05 van 10u tot 17u 

KOSTPRIJS

€95 (materiaal niet inbegrepen) 

LOCATIE

The Fabric Sales, Wingepark, tegenover n°18, 3110 Rotselaar 

VEREISTEN

Starters: deze workshop is bedoeld voor deelnemers die interesse hebben om te leren naaien.

LESGEVER

Julie 't Felt Fashion & Création

INSCHRIJVEN

Hoera! Je bent successvol ingeschreven.
Er is iets mis gegaan.
Probeer opnieuw.