Workshop

Shopper (VOLZET)

Tijdens deze workshop ga je aan de slag om je eigen leren shopper te maken. Je baseert je op een bestaand patroon dat je helemaal kan personaliseren door de keuze van leer, fournituren en het eventueel opstikken van een buitenzak.

Je leert ondermeer de basistechnieken voor het werken met leder, zoals leder snijden, schalmen (met de schalmmachine), filteren, verven ... , het eventueel zetten van rivetten en/of gesp. Bovendien werk je in een kleine groep waardoor je zeker bent van individuele begeleiding doorheen heel de workshop.

Overweg kunnen met een naaimachine is een vereiste om aan deze workshop deel te nemen.
Al het nodige gereedschap en machines zijn beschikbaar en er is een ruime keuze aan leder en accessoires die je ter plaatse kan aankopen.

Deze module gaat van start bij inschrijving van min. 4 en max. 6 personen.  Mocht bij te weinig aanmeldingen de cursus niet doorgaan dan wordt het inschrijvingsbedrag onmiddellijk teruggestort.

De lesdata liggen vast.  Indien wij zelf door omstandigheden de les niet kunnen laten doorgaan, wordt een extra lesdatum ter vervanging afgesproken.  Als je zelf een les mist, kan je die les NIET inhalen in een andere groep op een ander moment.

DATA

Workshop op vrijdag 28/02 van 10:00 tot 19:00

KOSTPRIJS

€155 (exclusief leer)

LOCATIE

The Fabric Sales, Wingepark, tegenover n°18, 3110 Rotselaar 

VEREISTEN

Je kan werken met een naaimachine, er is geen voorkennis nodig van leerbewerking.

LESGEVER

Christine Menten; zaakvoerster van Cee. www.ceeboetiek.com

INSCHRIJVEN

Hoera! Je bent successvol ingeschreven.
Er is iets mis gegaan.
Probeer opnieuw.