Workshop

Trends Zomer 2020/2021

In de dagcursus trendworkshop ga je zelf aan de slag met trends en kleuren. We bespreken 3 trends van zomer 2020 en maken zelf moodboards hier rond.  Zo leer je op een interactieve manier de trendkleuren en motieven te spotten adh van materialen, kleuren en stoffen met bedenkingen hierover. Je krijgt een basis mee over hoe de trends tot stand komen en welke de komende trends zullen zijn voor lente/zomer 2020. De bedoeling van deze workshop is om je eigen visie en kijk op mode te leren ontwikkelen en daardoor een persoonlijke touch te geven aan je ontwerpen of je collectie.

Er zijn geen specifieke vereisten nodig om deel te nemen aan deze cursus.

Deze module gaat van start bij inschrijving van min. 4 en max. 10 personen.  Mocht bij te weinig aanmeldingen de cursus niet doorgaan dan wordt het inschrijvingsbedrag onmiddellijk teruggestort.

De lesdata liggen vast.  Indien wij zelf door omstandigheden de les niet kunnen laten doorgaan, wordt een extra lesdatum ter vervanging afgesproken.  Als je zelf een les mist, kan je die les NIET inhalen in een andere groep op een ander moment.

DATA

Vrijdag 10/4/2020 van 10:00 tot 17:00

KOSTPRIJS

€80 (inclusief materiaal en een werkboekje waar zowel tekst als illustraties in staan ter inspiratie)

LOCATIE

The Fabric Sales, Wingepark, tegenover n°18, 3110 Rotselaar 

VEREISTEN

Er zijn geen specifieke vereisten nodig om deel te nemen aan deze cursus.

LESGEVER

Julie 't Felt Fashion & Création

INSCHRIJVEN

Hoera! Je bent successvol ingeschreven.
Er is iets mis gegaan.
Probeer opnieuw.